Введення в експлуатацію ліфта після виконаного капітального ремонту за вул. Європейська 33А

Ліфт досить складний механізм, який є різновидом підйомника та  являє собою транспортний засіб перерваної дії, призначений для підйому та спуску людей (вантажу) з одного рівня на інший, тому вважається об’єктом підвищеної небезпеки, який неможливо експлуатувати не замінюючи своєчасно необхідні запчастини.

В такі важкі часи фахівці Комунального підприємства «житлово – експлуатаційного об’єднання» професійно та якісно виконувати свої професійні обов’язки, для комфортності та зручності мешканців під час воєнної агресії рф.

Щодення нелегка праця працівників Комунального підприємства «житлово – експлуатаційного об’єднання» допомагає будувати сучасну правову незалежну вільну ДЕРЖАВУ.

27.08.2024року комісійно технічним експертом ПрАТ «МЕТЦ», експертом технічного нагляду, представників УБР ЮМР дотримуючись вимог Правил будови безпечної експлуатації ліфтів ввели в експлуатацію ліфт після виконаного капітального ремонту, під час якого замінено основне обладнання ліфта (Європейська лебідка в зборі, шафа керування ліфтом, сучасна купе кабіна, головні канати, стулки та визивні пристрої на всіх поверхах) житлового будинку за адресою: вул.. Європейська 33А.

Сподіваюсь, що мешканці будинку оцінять роботу фахівців та пам’ятатимуть, що ліфт є спільним майном всіх мешканців, запчастини для ремонту ліфта дуже коштовні та в зв’язку з воєнною агресією важко доступні в закупівлі.

Закликаємо всіх мешканців міста шанувати та не руйнувати спільне майно в будинках.

Безперебійна робота ліфтів залежить від їх експлуатації.

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!