Участь у благодійному ярмарку спільно з БО «БФ» ДАРУЙ ТЕПЛО ПІВДЕНЬ»

Фахівці Комунального підприємства «Житлово – експлуатаційне об’єднання» недостатньою кількістю намагаються своєчасно виконувати свої професійні обов’язки та ще й приймати участь у благодійному ярмарку спільно з БО «БФ» ДАРУЙ ТЕПЛО ПІВДЕНЬ» підтримуючи ЗСУ в боротьбі з заклятим ворогом, доводячи незалежність та не переможність українського народу.

     16 травня 2024року Україна відзначала День ВИШИВАНКИ. Українське мистецтво вишивання має давнє походження, витоки якого сягають епохи неоліту. Українська вишиванка відзначається безмежною фантазією та колоритом.

     В південному місті Южноукраїнську 18 травня 2024року у вихідний суботній сонячний день з нагоди Дня ВИШИВАНКИ в місцевому парку влаштували ярмарок з солодощами, подарунками та розвагами. Тим самим забезпечивши усіх відвідуючих гарним настроєм.

    Колектив КП ЖЕО, на чолі директора підприємства Олександра МИРОНЮКА, за власні кошти придбали подарунки конкурсантам, які приймали участь у конкурсі найкраще фото та малюнок. Всі учасники конкурсів були приємно здивовані, отримавши чудові подарунки. У конкурсі «Краще фото», конкурсанти від колективу КП ЖЕО отримали сучасну селфі-палку, фотоальбом, фото рамки. У конкурсі «Кращий малюнок», конкурсанти від колективу КП ЖЕО отримали номерну картину, альбоми для малювання, кольорові олівці, кольорові фарби, пензлики, повітряний пластилін. Крім того, до кожного подарункового пакунку додався Державний прапорець та солодощі. Розваги та подарунки стали ще одним джерелом радості та веселощів для учасників невеличкого свята в важкі часи для незламної України.

     Всі зібрані кошти на ярмарку передано на потреби військових нашої громади.