Спільні роботи з ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс»

    Місто Южноукраїнськ є містом супутником Південоукраїнської АЕС. Кабельні лінії живлення в місті Южноукраїнську з дня заснування міста та будівництва житлових будинків в ньому з електроплитами в квартирах. З того часу в мешканців змінилася побутова техніка на більш сучасну, з приводу чого й збільшилося навантаження на кабельні лінії. Більша частина кабельних ліній та всі ТП перебувають на балансі КП ЖЕО, а обслуговуються фахівцями ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс».

   При виходу з ладу кабельних ліній або обладнання в ТП повідомляється в КП ЖЕО, після чого ремонтні роботи з відновлення мереж та обладнання виконуються працівниками ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс» та контролюються фахівцями КП ЖЕО. Роботи ведуться спільно на благо мешканців міста Южноукраїнська. Всі види ремонтних робіт та своєчасного усунення аварій залежить від наявності коштів.

   Введення воєнного стану на території України, у зв’язку з воєнною агресією РФ проти України та відповідно до Указу №64/2022 «Про введення воєнного положення в Україні» з 24.02.2022 р., не звільняє громадян України від їх зобов’язань по сплаті за житлово-комунальні послуги.