До уваги мешканців

Працівники КП ЖЕО є професіоналами своєї справи.

     Своєчасне виконання технічного обслуговування ліфтового обладнання запорука безперебійної, безпечної та безаварійної роботи ліфтів житлових будинків міста Южноукраїнська.

     Не зважаючи на дуже важкі часи для країни мешканцям міста важливо повертаючись до своїх осель в багатоповерхові будинки розуміти що в них працює ліфт та своєчасно виконають ремонт.

Всі своєчасні ремонтні роботи в будинках залежать від продуктивної сплати мешканцями за надані послуги.

     Окрім ліфтового обладнання, працівники КП ЖЕО обслуговують електромережі з електрообладнанням місць загального користування. В переліку послуг з управління багатоквартирним будинком відсутня послуга ремонт під’їзду, і відповідно, мешканцями не сплачується. За згодою мешканців житлового будинку та придбання матеріалів за власний рахунок, фахівці КП ЖЕО виконують ремонтні роботи. Такі роботи виконувалися в житловому будинку за адресою: б-р. Шевченко, 3, третій під’їзд. Після ремонту встановили нову освітлювальну світлодіодну арматуру за кошти з надання послуги з управління багатоквартирним будинком. Така практика виконання робіт доцільна та ефективна.Начало формы

    Введення воєнного стану на території України, у зв’язку з воєнною агресією рф проти України та відповідно до Указу №64/2022 «Про введення воєнного положення в Україні» з 24.02.2022р. не звільняє громадян України від їх зобов’язань по сплаті за житлово – комунальні послуги.